Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Op school

Studiekeuze-activiteiten

Bij u op school zijn er de onderstaande mogelijkheden.

Voorlichting UvA-opleidingen

Medewerkers/studenten van de UvA-bacheloropleidingen komen graag langs op uw school om voorlichting te geven. Veelal wordt de voorlichting door studenten verzorgd; zij vertellen uit eigen ervaring over het studiekeuzeproces, de UvA, hun opleiding, studeren in Amsterdam en het studentenleven. De exacte invulling kan aan de hand van uw wensen worden aangepast.

Lesondersteuning op School (bèta)

Leskisten

Leskisten zijn voor gebruik op school. In de kist treft u materialen ter ondersteuning van uw lessen. Er is zoveel mogelijk gezocht naar een inhoud en naar materialen die aansluiten bij bestaande lesmodules. Leskisten zijn vooral geschikt voor het vak NLT. Maar ook voor natuurkunde, wiskunde en voor informatica zijn er leskisten. Aan het gebruik van de leskisten zijn geen kosten verbonden. Ophalen en terugbrengen geschiedt door de school. 

Online labs

Een online lab is een proefopstelling die je online kunt bedienen. Via online labs is het mogelijk vanuit school toegang te krijgen tot experimenten in de its labs en daar op afstand (ook thuis!) aan te meten. Online labs zijn voor scholen ideaal: er hoeft geen apparatuur te worden aangeschaft, bespaart veel tijd door afwezigheid van op- en afbouwtijd en is daardoor vaker beschikbaar.