Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Studiekeuze

Informatie voor decanen

UvA-HvA Decanensymposium 2019

Op donderdag 19 september 2019 wordt het 30e Nationaal Decanensymposium UvA-HvA gehouden. Thema van dit symposium is 'Klaar met kiezen?!'

Keuzestress is al lang geen nieuw woord meer. We hebben er allemaal last van en zijn er soms zelfs een beetje klaar mee. Ook leerlingen, voor wie het kiezen van dè juiste studie vaak een opgave en bron van stress is.

Het is tijd de druk van de ‘keuzeketel’ te halen en te benadrukken dat je loopbaan of je levensgeluk niet afhangt van die ene keuze. Je kunt je studie en loopbaan nog op vele manieren volop richting geven.

Tijdens de 30e editie van het Nationaal Decanensymposium gaan we na hoe we de spreekwoordelijke studiekeuzeketel kunnen ontluchten. Hoe is het leven voorbij de keuze? Wat heb je nodig om flexibel te leren omgaan met veranderende omstandigheden? Om op je eigen wijze jezelf en je loopbaan vorm te geven? Dat doen we met het thema: Klaar met kiezen!?

Meer informatie

De presentaties en sprekers van andere jaren zijn hier te bekijken. 

Video wordt geladen..

Teamdag docenten en decanen op de UvA

De UvA verwelkomt graag docententeams en decanenkringen op onze locaties. We bieden tijdens deze dag een inhoudelijk programma vanuit de UvA aan, met infomatie over studeren aan de universiteit en studiesucces, voorlichting en ervaringen van en door studenten (oud-leerlingen van de betreffende school/scholen) of een presentatie van een van onze (unieke) opleidingen.

Dit is te combineren met een teamdag of decanenvergadering.

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze contactpersonen voor Middelbare scholen: Elien ten Broeke of Regien Bloch.

E.E.tenBroeke@uva.nl of R.M. Bloch@uva.nl