Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Informatie voor decanen

UvA-HvA Decanensymposium 

Elke derde donderdag van september wordt het Nationaal Decanensymposium UvA-HvA gehouden. Zet het vast in de agenda.

Het thema van het  symposium wordt aan het begin van de zomer bekend gemaakt en dan ontvangen alle schooldecanen een uitnodiging tot aanmelden.

 

De presentaties en sprekers van eerdere jaren zijn hier te bekijken. 

Teamdag docenten en decanen op de UvA

De UvA verwelkomt graag docententeams en decanenkringen op onze locaties. We bieden tijdens deze dag een inhoudelijk programma vanuit de UvA aan, met infomatie over studeren aan de universiteit en studiesucces, voorlichting en ervaringen van en door studenten (oud-leerlingen van de betreffende school/scholen) of een presentatie van een van onze (unieke) opleidingen.

Dit is te combineren met een teamdag of decanenvergadering.

Voor meer informatie neemt graag contact op met een van onze contactpersoon voor Middelbare scholen: Elien ten Broeke.

E.E.tenBroeke@uva.nl 

 

Presentatie online Open huis en opleiding Sociale Geografie; terugblik bijeenkomst 18 februari 2021

Op 18 februari waren ruim 30 decanen aanwezig bij de 2de online informatiebijeenkomst georganiseerd door de UvA voor schooldecanen, mentoren en andere geïnteresseerden. Het thema online voorlichting werd toegelicht en er was een virtuele rondleiding in het UvA online Open huis. Daarna presenteerde Suzanne Adema, beleidsmedewerker aansluiting bij de faculteit Geesteswetenschappen, een LOB lesbrief waarin ook de online voorlichting een plek heeft gekregen. De middag werd afgesloten met een opleidingspresentatie van de bachelor Sociale geografie.

De bijeenkomst, opgedeeld in drie verschillende onderdelen, is terug te kijken. Zie de video’s' hieronder.

 

LOB lesbrief voor schooldecanen

Voor schooldecanen heeft de UvA een lesbrief ontwikkeld. De handreiking biedt een les van 50 minuten voor 4 vwo (beginnende studiekiezer) en 5 vwo (gevorderde studiekiezer).

Folder 'Bacheloropleidingen aan de UvA 2022-2023' 

De folder 'Bacheloropleidingen UvA 2022-2023' is een overzicht voor leerlingen, mentoren en schooldecanen van het aanbod van de UvA. De opleidingen staan ingedeeld in interessegebied. Bij elke opleidingen staat, gerangschikt op schoolprofiel, welke eventueel aanvullende vakeisen er zijn. Het overzicht is hieronder te downloaden via link.