Informatie voor decanen

UvA-HvA Decanensymposium 2018

In september 2018 vindt de 29ste editie van het Decanensymposium plaats. Binnenkort vindt u hier meer informatie over de datum en het thema.

Het thema van afgelopen jaar (2017) was "Bestemming onbekend- studiekeuzebegeleiding voor de toekomst". 

Met sprekers als Ruud Veltenaar (filosoof, trendwatcher en hoogleraar), Daan Rovers (filosoof en docent), Pedro de Bruykere (onderzoeker en pedagoog).

De presentaties en sprekers van andere jaren zijn hier te bekijken. Rondom het thema van 2015 "Motiveren kun je leren" is ook een filmpje gemaakt waarin diverse leerlingen en schooldecanen hun gedachten delen met betrekking tot dit onderwerp.

Video wordt geladen..

Teamdag docenten en decanen op de UvA

De UvA verwelkomt graag docententeams en decanenkringen op onze locaties. We bieden tijdens deze dag een inhoudelijk programma vanuit de UvA aan, met infomatie over studeren aan de universiteit en studiesucces, voorlichting en ervaringen van en door studenten (oud-leerlingen van de betreffende school/scholen) of een presentatie van een van onze (unieke) opleidingen.

Dit is te combineren met een teamdag of decanenvergadering.

Voor meer informatie neemt u contact op met een van onze contactpersonen voor Middelbare scholen: Elien ten Broeke of Regien Bloch.

E.E.tenBroeke@uva.nl of R.M. Bloch@uva.nl

Haal het enthousiasme voor de Nederlandse taal uw klas in!

Voorlichting opleiding Nederlandse taal en cultuur

Studenten komen graag in de klas vertellen over de bachelor Nederlands en de mogelijkheden die deze opleiding biedt na afstuderen.

De voorlichting is een gezamenlijk initiatief van diverse universiteiten in Nederland.

Meer informatie en de aanvraag voor de voorlichting kan via www.nederlandsindeklas.nl

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

15 maart 2018