Brochures/materiaal

Hier vindt u diverse materialen en brochures ter ondersteuning van uw taak als decaan/mentor.

Poster voorlichtingsactiviteiten UvA 2017-2018

Deze poster biedt u een overzicht van alle algemene en studiespecifieke voorlichtingen van de UvA voor het studiejaar 2017-2018.

 

Folder 'Hoe kies je een studie' 2017-2018

De folder 'Hoe kies je een studie' is een kennismaking voor leerlingen met de UvA en de opleidingen. Ook biedt de folder een overzicht van het studiekeuzeproces en de belangrijkste stappen hierin. U kunt de folder downloaden via onderstaande link en kosteloos in meervoud bestellen via  scholen@uva.nl

Brochure 'Maak kennis met de maatschappij- en gedragswetenschappen'

Deze brochure is speciaal voor scholieren gemaakt. Naast een overzicht en omschrijving van de bacheloropleidingen komen studenten en afgestudeerden aan het woord: Wat vinden zij van hun opleiding? En waar zijn ze terecht gekomen? Zo kunnen uw leerlingen kennismaken met de maatschappij- en gedragswetenschappen en ontdekken welke opleiding het beste past bij hun interesses.

De brochure is online te bekijken.

Vergelijking selectie opleidingen Psychobiologie, Biomedische wetenschappen en Geneeskunde

Bij de opleidingen Psychobiologie, Biomedische wetenschappen en Geneeskunde zijn diverse voorlichtingsmaterialen gemaakt die leerlingen kunnen helpen bij hun studiekeuze. Zo worden de opleidingen met elkaar vergeleken en is er een overzicht van de stappen die men volgt wanneer een leerling zich aanmeldt voor een selectieve opleiding.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

20 september 2017