Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl
Studievereniging Comenius

Studievereniging Comenius

Pedagogische en Onderwijswetenschappen en Universitaire Pabo van Amsterdam

Comenius is de studievereniging voor alle studenten Pedagogische en Onderwijswetenschappen en Universitaire Pabo. Comenius vormt een verbinding tussen studenten onderling, maar vormt ook een verbinding tussen de studenten en de opleiding. De vereniging verbindt door het organiseren van activiteiten en het bieden van studiegerelateerde diensten.

Comenius heeft een eigen kamer in gebouw B/C/D op Amsterdam Roeterseilandcampus. 

Iedereen die Onderwijswetenschappen, Pedagogische wetenschappen, Universitaire Pabo of een keuzevak volgt bij één van deze opleidingen kan lid worden van Comenius. Door lid te worden krijg je korting op je studieboeken; die verkopen we tijdens de boekverkoop. Er vinden per studiejaar vier boekverkopen plaats. Boeken voor het eerste blok kunnen de week voor de eerste collegeweek besteld worden.

Daarnaast krijg je toegang tot de blackboardpagina van Comenius en daarmee tot alle samenvattingen en proeftentamens. Bovendien ben je welkom tijdens alle activiteiten die door Comenius georganiseerd worden.

Als je niet alleen gebruik wil maken van de voordelen die Comenius te bieden heeft, maar ook zelf wat wil doen voor de vereniging dan kan dat natuurlijk! Comenius is altijd op zoek naar enthousiaste studenten die actief lid willen worden en deel willen uit maken van de verschillende commissies. Interesse? Stuur voor meer informatie een e-mail naar: comenius-fmg@uva.nl of bezoek de website van Comenius.

Website Comenius

Inschrijfformulier Comenius
Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)
Roeterseilandcampus - gebouw B/C/D (ingang B/C)

Nieuwe Achtergracht 166
1018 WV Amsterdam