Vrijdag 11 april 2014 vond voor de twaalfde keer het wiskundecongres voor docenten VWO plaats. Geïnteresseerde leerlingen en andere belangstellenden waren ook van harte welkom.

Componist Vriezen demonstreert een deel van de 8178 akkoorden die mogelijk zijn met 13 noten

Er waren 140 bezoekers aanwezig, waarvan 65 leerlingen. Zij lieten zich door wetenschappers informeren over het laatste onderzoek: van de Riemann-hypothese tot meetkunde en van fractale konijnen tot wiskunde in muziek.

Noteer vast in uw agenda: Leve de Wiskunde! zal volgend jaar op vrijdag 10 april 2015 plaatsvinden.

Presentaties

Hieronder kunt u de presentaties downloaden die door de sprekers beschikbaar zijn gesteld.

Hieronder vindt u de links naar participanten die op Leve de Wiskunde! stonden.

Its academy: aanbod activiteiten voor scholen

Study Steps: online wiskundetraining voor leerlingen