Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Voor leerlingen de aan het begin van hun studiekeuzeproces staan organiseert de UvA een nieuw voorlichtingsevenement: De UvA Studiekeuze Kick-off.

Foto: Maartje Meesterberends

De Studiekeuze Kick-off is een voorlichtingsactiviteit voor leerlingen die aan het begin van hun studiekeuzeproces staan. De voorlichting biedt een inkijk in verschillende studies middels presentaties over een bepaald thema. Dit thema wordt belicht door een aantal studenten van verschillende opleidingen.

In de vorm van korte presentaties van studenten krijgen de scholieren een beeld van hoe verschillende opleidingen naar hetzelfde thema kijken. En kunnen ze deze opleidingen vergelijken.

Naast de vergelijkende inhoudelijk rondes zijn er ook studenten aanwezig voor algemene vragen. En kunnen de bezoekers een rondleiding over de campus krijgen.

Deelname is op individuele basis en leerlingen kunnen zich aanmelden via de website. Vanwege het oriënterende karakter van de voorlichting nodigen wij met name 4 en 5 vwo-leerlingen van harte uit om langs te komen.

De UvA Studiekeuze Kick-off vindt plaats op vrijdag 19 januari tussen 10 en 16u.

NB: De voorlichtingen zijn bedoeld voor de studiekiezers zelf; ouders zijn van harte welkom om mee te komen naar onze Bachelordagen op 14 oktober en  10 maart

Informatie voor leerlingen en aanmelden