Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

College Greencourts, een project van vier ambitieuze UvA-studenten, is gekozen om deel te nemen aan het prestigieuze Social Startup-programma van Enactus Nederland. Het project heeft als doel jongeren bewust te maken van een gezonde levensstijl, door middel van het aanbieden van een interactief lesprogramma op middelbare scholen.

Het programma van College Greencourts bestaat uit vijf lessen, waarin in elke les een ander onderwerp wordt behandeld onder de thema’s basisvoeding, het belang van een goed ontbijt, suiker en voedingswaardes.

Meer informatie over College Greencourts vind je op www.collegegreencourts.nl. Of neem contact op via info@collegegreencourts.nl

Social Startup-programma Enactus Nederland

Het Social Startup-programma van Enactus Nederland biedt vier sociale ondernemingen uit heel Nederland  de kans om van project door te groeien tot een professionele onderneming.  Vijf maanden lang volgen zij een topprogramma waarin zij intensieve trainingen krijgen van gastdocenten uit het bedrijfsleven. Daarnaast krijgen zij een eigen teamcoach die hen ondersteunt, motiveert en zijn netwerk inzet om de omschakeling van project naar bedrijf mogelijk te maken.