Op woensdag 18 november 2015 vindt in de Aula van de Universiteit van Amsterdam de finale van de Mensa SlimmerIQuiz 2015 plaats.

Fotograaf: Rob Waij

In de finale zullen 22 teams van leerlingen uit groep 7 of 8 van diverse basisscholen, de Mensa SlimmerIQuiz maken. De kinderen geven binnen gestelde tijd antwoord op quizvragen. Het winnende team ontvangt drie iPad mini’s, het tweede team ontvangt een spellenpakket en de derde prijs is een boekenpakket.

De finale wordt gepresenteerd door Dolores Leeuwin, bekend van Het Klokhuis en winnaar van de BNN Nationale IQ Test. Speciaal voor de deelnemers van de SlimmerIQuiz geeft UvA professor Mark Golden een minicollege over supergeleiding.

Volg live de finale Mensa IQuiz 2015

Meer informatie Mensa SlimmerIQuiz