De Faculteit der Geesteswetenschappen nodigt leraren uit gebruik te maken van de faciliteiten van de faculteit om te promoveren naast het werk.

Foto: Eduard Lampe

Promotiebeurs aanvragen bij NWO

In 2015 zijn er twee rondes waarin aanvragen voor een promotiebeurs kunnen worden ingediend. De deadline van de eerste ronde van 2015 is 25 februari 2015, de deadline van de tweede ronde is in september.

NWO trainingsdagen

Op 14 en 21 januari 2015 houdt NWO trainingsdagen voor leraren die bezig zijn met het opstellen van een aanvraag van een promotiebeurs voor leraren. De bijeenkomsten bieden ondersteuning bij het uitdiepen van het onderzoeksvoorstel, het vormgeven van de centrale onderzoekvragen en een voorbereiding op de beoordelingsprocedure.

Aanmelden NWO trainingsdagen