DEZE KINDERLEZING GAAT HELAAS NIET DOOR - Stap jij altijd met hetzelfde been uit bed? En fiets je elke dag dezelfde weg naar school? Tijdens de lezing onderzoekt psycholoog Sanne de Wit van de Universiteit van Amsterdam met proefjes en gedragsexperimenten hoe wij mensen gewoontes vormen en waarom dat zo belangrijk voor ons is.

Kerngegevens van evenement GEANNULEERD - Kinderlezing: Ben jij een gewoontedier?
Datum 16 januari 2022
Tijd 13:00 -14:00
Kinderlezingen UvA en Nemo

Kinderlezingen

Kinderlezingen zijn een initiatief van NEMO Science Museum en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens iedere lezing staat een echte kindervraag centraal. Samen met een wetenschapper gaan de kinderen met proefjes en opdrachten op zoek naar het antwoord. Het is dus lekker interactief én leerzaam. De kinderlezingen zijn voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

€ 5,- per losse lezing.

Kaarten reserveren

Belangstellenden kunnen op de website van Nemo kaarten reserveren.