Terugblik Decanensymposium 2016

11 oktober 2016

Op 15 september 2016 vond in Amsterdam het 27ste Nationaal Decanensymposium UvA –HvA plaats. Samen met ruim 400 schooldecanen uit heel Nederland hebben experts uit de onderwijswereld, de zin en onzin van selectie uitvoerig verkend en bediscussieerd.

Het Decanensymposium 2016 was goed bezocht met ruim 400 schooldecanen en andere geinteresseerden op het gebied van studiekeuze. Na de plenaire ochtendsessie waar onder andere Louise Elffers, lector HvA en Cor Sluiter van Cito spraken, ging men na de lunch uiteen voor diverse workshops. De thema's selectie, loting, studiekeuzecheck en Matching werden hier verder uitgediept onder leiding van ervaren workshopsleiders.

De presentaties van de sprekers en foto's van de bijeenkomst zijn hier terug te zien.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam