Bacheloravond Geneeskunde

Extra voorlichtingsavond

25apr2017 18.00 - 21.00

Voorlichting

Voor alle scholieren en ouders die zich niet (meer) hebben kunnen inschrijven voor de Voorlichting Geneeskunde tijdnes de UvA Bachelordag, is er een extra voorlichtingsavond georganiseerd in het AMC.

Deze voorlichting is exact hetzelfde als de voorlichting tijdens de UvA Bachelordag (inschrijven voor beide evenementen is dus niet nodig).

Tijdens deze avond krijg je uitleg over de opleiding en de decentrale selectie. Ook zijn studenten aanwezig die meer vertellen over hun ervaringen tijdens de opleiding, het nieuwe curriculum en het studeren in Amsterdam en het AMC. Uiteraard kun je ook vragen stellen aan docenten en studenten.

Er zijn twee rondes:

• 18.30 - 19.30 uur
  • 20.00 - 21.00 uur

De voorlichting duurt ongeveer een uur en wordt gehouden in het AMC, in een van de collegezalen waar onze studenten ook colleges volgen. Alvast een mooie kennismaking dus met het AMC en de studie Geneeskunde!

Via start.uva.nl. Maak eerst een account aan, als je dit nog niet hebt.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam