Oudervoorlichting 'Hoe help ik mijn kind kiezen'

10jan2017 19.30 - 21.00

Voorlichting

Voor u als ouder is het studiekeuzeproces van uw kind misschien wel net zo spannend als voor uw zoon of dochter zelf. Het kan lastig zijn om een open gesprek over studiekeuze aan te gaan. Dit terwijl u, bewust of onbewust, vaak een grote rol speelt bij de keuze van uw kind en hierbij juist kunt helpen.

De de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) organiseren een aantal keer per jaar een voorlichtingsavond voor ouders. Tijdens de avond 'Hoe help ik mijn kind kiezen?' gaat een studiekeuzecoach in op:

• Het studiekeuzeproces;
  • wat uw rol hierin is;
  • en hoe u op een constructieve manier een bijdrage levert aan dit proces.

U ontvangt een handig werkboek met opdrachten waaraan u thuis met uw kind kunt werken.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt GEEN informatie gegeven over de opleidingen, de instellingen of studeren in het algemeen. Wilt u hier wel informatie over? Dan nodigen we u van harte uit om onze open dagen te bezoeken.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam