Finale Mensa SlimmerIQuiz 15 november

Livestream via deze site

13 november 2017

Voor de vijfde keer strijden ruim twintig teams van basisscholen om de winst. Bekijk de livestream op 15 november.

In de finale maken 23 teams van leerlingen (groep 7 en 8 ) van basisscholen uit heel Nederland de Mensa SlimmerIQuiz. De kinderen geven binnen gestelde tijd antwoord op quizvragen. Het winnende team ontvangt drie iPad mini’s.

Speciaal voor de deelnemers van de Mensa SlimmerIQuiz geeft UvA-wetenschapper Fleur Bouwer een minicollege over de bijzondere band tussen mens en muziek. De finale wordt gepresenteerd door Janouk Kelderman, bekend van Telekids (RTL 8) en sinds oktober 2017 presenteert zij ook Klokhuis.

De finale vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats. Locatie is de Aula van de Universiteit van Amsterdam.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam